Johannes D. Neteland

Johannes D. Neteland fratrer stillingen som konsernsjef

Styret i TTS Group ASA har inngått avtale med Johannes D. Neteland om at han skal fratre stillingen som konsernsjef med virkning fra i dag, 5. november. Styret har konstituert Björn Andersson i stillingen inntil videre.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Styret vil snarest starte arbeidet med å finne en ny konsernsjef. Johannes D. Neteland har hatt stillingen som konsernsjef siden 1998 og har vært meget sentral i arbeidet med oppbyggingen av konsernet til et selskap med 3 milliarder kroner i omsetning.

Johannes D. Neteland sier han tar styrets beslutning til etterretning. - Jeg har hatt 16 flotte år i selskapet og har satt stor pris på godt samarbeid med mange dyktige kollegaer og samarbeidspartnere, sier Johannes D. Neteland.

- Styret ønsker å uttrykke en stor takk til Johannes for hans viktige bidrag til TTS Group ASA. Han har vært essensiell i oppbyggingen av selskapets posisjon innen Marine og Offshore markedet, samt utvikling av den meget suksessfulle Joint Venture-strukturen med de statseide skipsverftene i Kina, sier styreleder Trym Skeie.

Björn Andersson er i dag engasjert av TTS Group i forbindelse med ulike driftsforbedringsprosjekter innad i konsernet. Han har meget lang og solid driftserfaring gjennom ulike posisjoner TTS og MacGregor. Han har vært arbeidende styreformann i begge TTS sine Joint Venture selskaper i Kina, TTS Bohai og TTS Hua Hai.