Wärtsiläs nye hovedkontor på Rubbestadneset (Foto: Wärtsilä/Magne Langåker)

Åpnet signalbygg på Rubbestadneset

Direktør Sveinung Hansen åpnet i dag Wärtsilä Norways moderniserte hovedkontor på Rubbestadneset. Det nye bygget er utformet med tanke på størst mulig utfoldelse av faglig og kollegial energi.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Fredag 21. oktober ble Wärtsilä Norways nye hovedkontor på Rubbestadneset offisielt åpnet av direktør Sveinung Hansen. Til stede på åpningen var også Bømlo-ordfører Inge Reidar Kallevåg, representanter fra byggeier og entreprenører, samt ansatte i Wärtsilä på Rubbestadneset.
- Dette er en stor dag for Wärtsilä Norway. Vårt nye hovedkontor er blitt et flott signalbygg med en tydelig Wärtsilä-profil både innvendig og utvendig. Mer effektiv plassutnyttelse betyr at vi har kunnet samle flere av våre medarbeidere i huset. De nye lokalene er moderne, mer energieffektive og tilrettelagte for enda bedre arbeidsmiljø og samhandling. Alt dette bidrar til å styrke oss i vårt daglige arbeid, til beste for våre kunder og våre ansatte, uttaler direktør Sveinung Hansen.

- Dette får vi til med moderne byggteknologi, varmegjenvinning og styringssystem for effektiv energibruk, forklarer finansdirektør i Wärtsilä Norway, Øyvind Harald Eskeland.