Foto: Westing AS

Westing inngår storkontrakt med Torghatten

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Westing har skrevet femårsavtale med transportgiganten Torghatten ASA. Avtalen omfatter blant annet levering av maling, vedlikehold og kursing knyttet til alle fartøyer i konsernets datterselskaper. 

- Vi er svært stolte av å ha inngått en avtale om at vi bokstavelig talt skal dekke en flåte på over 100 fartøy, med Westing og International maling sine løsninger, sier Sigurd Teige, daglig leder i Westing.

Transportgigant

Torghatten, som er en av landets største aktører innen kollektivtransport, skifter nå malingsleverandør. Valget falt på Westing og International, som har inngått en femårs flåteavtale på levering av maling til nybygg, samt vedlikehold, dokkinger og ombygginger.

- Vi er veldig fornøyde med avtalen, og er glade for å forene flåten vår under en og samme malingsleverandør. For oss var det en viktig faktor at Westing også tilbyr assistanse og opplæring ved behov. Westing vet hva de holder på med, noe som er betryggende, forteller innkjøpsleder Øyvind Grøttheim fra Torghatten ASA.

Mer enn maling

Westing er mer enn bare maling, noe avtalen med Torghatten gjenspeiler. Som totalleverandør innen overflatebehandling, skal Westing med sin kompetanse også gi Torghatten nødvendig oppfølging og assistanse ved behov. Dette omfatter utarbeiding av manualer for vedlikehold for hvert fartøy, samt kursing av mannskap om bord - og av teknisk personell på land. Ved større vedlikeholdsprosjekt – og ved behov - vil Westing bistå med teknisk kompetanse.

Som eksklusiv representant for International marine maling i Norge, har vi satt oss som mål bli den mest attraktive samarbeidspartneren på overflatebehandling i Norge. Kontrakten med Torghatten er i så måte et viktig signal om at vi tar stadige steg på vei mot målet, avslutter Sigurd Teige.