Overtar stafettpinnen: Lasse Stokkeland overtar som leder for Havyard Ship Technology AS og Kenneth Pettersen vil støtte ham og lederne for de andre forretningsområdene i sin rolle som operasjonsdirektør i Havyard Group ASA.

Ny leder for Havyard Ship Technology

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Lasse Stokkeland går fra 1. mars inn som leder av forretningsområdet Ship Technology i Havyard Group ASA. Kenneth Pettersen fortsetter i stillingen som operasjonsdirektør (COO) i Havyard Group ASA.

Kenneth Pettersen har i en periode, i tillegg til rollen som COO i Havyard Group ASA, vært leder for forretningsområdet Havyard Ship Technology AS. Dette var planlagt å være midlertidig inntil en ny leder for forretningsområdet var på plass. Lasse Stokkeland ble ansatt som Prosjektdirektør i Havyard Ship Technology høsten 2014 med intensjon om at han i tillegg skulle ta over som leder av forretningsområdet etter en tid. - Lasse har i løpet av denne perioden bevist at han er riktig kandidat til denne viktige rollen i Havyard, og vi er veldig fornøyd med å få Lasse med på laget, kommenter Kenneth Pettersen.

Lasse Stokkeland vil ha ansvaret for skipsbyggingsaktiviteten i Havyard-konsernet. Havyard Ship Technology består av skipsverftet i Leirvik i Sogn, prosjekt- og ettermarkedsavdeling i Fosnavåg og i tillegg utekontor i Tyrkia og Polen.

Som COO og viseadm.dir. i Havyard Group ASA vil Kenneth Pettersens fokus være på videre vekst og utvikling av konsernet. - Jeg kommer til å ha fokus på utvikling av kompetanse og metodikk innen prosjektgjennomføring og lean produksjon, sier Pettersen. – Havyard Group ASA er et konsern som har kontroll på og kan tilby produkt og tjenester i en stor del av verdikjeden og da er det viktig at vi har god kompetanse og metodikk og ikke minst at vi sørger for god samhandling på tvers av avdelinger og forretningsområder i konsernet. Målsetningen med alt vi gjør er at vi skal levere til avtalt kvalitet, tid og kostnad. Lasses kompetanse og erfaring vil være med å ta oss videre mot det målet, avslutter COO Pettersen.

Skipsbyggingsteknologi

Havyard Ship Technology leverer komplette skip fra eget verft i Norge og tilbyr kompetanse som støtte for bygging av Havyard design på eksterne verft i Norge og internasjonalt. Forretningsområdets eget verft ligger i Leirvik i Sogn og er eksperter på å bygge avanserte offshore skip. Verftet er viktig for Havyards utvikling av ny teknologi og for lansering av nye skipsdesign.

Overtar stafettpinnen: Lasse Stokkeland overtar som leder for Havyard Ship Technology AS og Kenneth Pettersen vil støtte ham og lederne for de andre forretningsområdene i sin rolle som operasjonsdirektør i Havyard Group ASA. FOTO: Havyard