Damen PSV 3300 CD

Bestiller 2 nye supply skip

World Wide Supply har kontrahert 2 supply skip til og har nå til sammen 6 skip i ordre.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Det norske rederiet, World Wide Supply, har kontrahert ytterligere 2 Plattform Supply Fartøy av designet “Damen PSV 3300 CD” med den hollandske verftsgruppen, Damen Shipyards Group. Disse to fartøyene kommer i tillegg til de 4 av samme design som ble bestilt i desember 2011. De seks fartøyene World Wide Sypply har bestilt hos Damen Shipyards Group har en verdi på i overkant av kr 1,1 milliard.

De to nye fartøyene vil bli levert fra ett av Damen sine verft i Holland i november og desember 2013. Som de fire første vil også disse 2 fartøyene blir drevne av det norske rederiet, Remøy Management.

“Vi er godt fornøyd med at World Wide Supply har fått bestilt to fartøy til med Damen av dette moderne designet. Med det spesielt utviklede forskipet med baugen (”Wave Piercing Bow”) og de svært slanke linene, vil disse skipene oppnå ekstra god fart i transitt med et lavt drivstofforbruk og god komfort for de ansatte. Boligdelen i skipene er utviklet ut fra strenge krav til reduksjon av støy som også forbedrer komforten og igjen sikkerheten for mannskapet ombord” sier Ståle Remøy, reder og adm.dir. i Remøy Management AS, og han fortsetter; ” Vi har stor tro på disse nye skipene, og vi ser frem til igjen være tilbake i offshoremarkedet.