Bildet viser en Volvo Penta-installasjon i M/S Helgøy Glimt levert fra Brødrene Aa.

Bergen Group får Volvo-avtale

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Bergen Group Services AS har signert en rammeavtale med Volvo Penta og i samarbeid med Volvo Penta Center Bjordal & Madsen AS i Bergen.

Rammeavtalen er knyttet til salg og service på hele Volvo Penta sitt produktspekter til det kommersielle markedet. Produktområdet dekker blant annet komplette fremdriftslinjer for fartøy, marinegenerator, nødaggregater og annet motorpåhengt utstyr.

Adm.dir. Frode Johansson i Bergen Group Services AS vurderer rammeavtalen med det internasjonale Volvo Penta-konsernet som strategisk viktig for selskapet.

- Den nye tilveksten til selskapets produktportefølje gjør at Bergen Group Services nå får utvidet markedsgrunnlaget knyttet til service- og vedlikeholdsoppdrag på hurtiggående dieselmotorer. Dette er et område som vi over tid har arbeidet målrettet med å styrke vår posisjon som en ledende leverandør i det norske markedet, påpeker Frode Johansson. Selskapet har gjennom mange år hatt en tilsvarende posisjon som «service dealer» for MTU-motorer.

Den viktigste operasjonelle driften i Bergen Group Services er knyttet til selskapets omfattende kapasitet og kompetanse innen skipsteknisk vedlikehold av skip, og vedlikehold og reparasjon av dieselmotorer som brukes for krevende maritime operasjoner med ekstra høye krav til driftssikkerhet og servicekvalitet.

Vi følger opp denne saken i Skipsrevyen nr. 7/2015.