Illustrasjonsfoto: Morten Halvorsen/Skipsrevyen

Bergen Group Dreggen tildelt kontrakter i Brasil og i Singapore

Bergen Group Dreggen har blitt tildelt ny kontrakt med EISA Shipyard i Brasil.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Kontrakten er for leveranse av totalt 12 kraner til fire nye 72.900 DWT Panamax tankskip for Transpetro. Kontrakten omfatter leveranse av forskjellige størrelser kraner for håndtering av ulike typer operasjoner på dekk. Bergen Group Dreggen har også signert en kontrakt med ASL Marine Holdings Ltd i Singapore for levering av en større traverskran.

Den totale verdien av kontraktene inngått i Singapore og i Brasil er ca NOK 20 millioner og kontraktene vil i hovedsak generere aktivitet i perioden fram til sommeren 2013.

De nye kontraktene er i tillegg til kontrakter for 45-50 millioner kroner som ble tildelt Bergen Group Dreggen tidligere denne måneden.

Bergen Group Dreggen har levert kraner og løfteutstyr til en verdensomspennende skip- og offshoreindustri i 25 år. Selskapet har lenge hatt en godt etablert posisjon i et internasjonalt marked preget av høye krav til kvalitet og pålitelighet.

-Vi har det siste året valgt å styrke vår internasjonale tilstedeværelse gjennom etablering av egne salgs- og servicekontorer i Brasil og i Singapore. Disse to tildelte kontrakter er viktige resultater av dette arbeidet, sier konserndirektør Sebjørn Madsen. Han understreker at selskapet har klare ambisjoner om videre vekst i begge disse markedene.

Bergen Group Dreggen har nå en ordrebok som sikrer høy kapasitetsutnyttelse gjennom 2012 og frem til 3. kvartal 2013. Selskapet, som har hovedkontor i Bergen, er en del av Bergen Groups Services - divisjonen. Bergen Group Dreggen har over 70 ansatte fra 15 ulike nasjonaliteter.