Magnus Stangeland mister styremedlemmer.

To styremedlemmer forlater Bergen Group på dagen

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Samme dag som størstedelen av virksomheten i Bergen Group fikk nye eiere etter annet forsøk, går også to styremedlemmer på dagen.

Først kom meldingen om at styremedlemmet Tharmaratnam Sutharshanom trakk seg. Som følge av det trakk hans personlige varamann Tracy Chang seg også med umiddelbar virkning. I en børsmelding oppgis at årsaken til at de går på dagen er av personlige grunner. Med et pennestrøk ble styret redusert fra åtte til syv medlemmer.

Senere på tirsdagen kom ny børsmelding. Denne gangen var det Osloadvokaten Alexander S. Lund som trakk seg, også han med umiddelbar virkning. Alexander S. Lund ble valgt inn som personlig varamann for Brian Chang på en ekstraordinær generalforsamling avhold i selskapet  16. februar i år. Den ekstraordinære generalforamlingen ble holdt etter krav fra Brian Chang Holding Ltd, Bergen Groups største aksjonær.

Lund ble da valgt inn som fast styremedlem får å erstatte Brian Chang som valgte å trekke seg fra styret. I løpet av denne tirsdagen er styret nå altså redusert til seks medlemmer fra åtte, hvorav to er representanter for de ansatte.