Shrek-prinsesse døpte Allure of the Seas

På den offisielle dåpen til verdens største og mest revolusjonerende cruiseskip, Allure of the Seas, ble gjestene overrasket med prinsesse Fiona fra Shrek – som gudmor.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Dette er første gang en 3-D animasjonsfigur er gudmor for et cruiseskip, og dermed sørger Royal Caribbean nok en gang for å være i front av utviklingen.
Stjernen fra de populære filmene om Shrek fra DreamWorks Animation, var til stede i 3-D under dåpen og feiret med 3 500 celebre gjester ombord.
− Det er aldri lett å velge gudmor. Men i forlengelsen av det gode samarbeidet vi har med DreamWorks Animation, så vi at svaret var rett foran øynene på oss. Vi mente bestemt at et så unikt skip som Allure of the Seas fortjente noe spesielt. Med prinsesse Fiona fikk vi ikke bare en kongelig, men også en som representer mye moro og underholding, akkurat som gjestene får ombord, sier Ellen Stebekk, Head of Marketing i Norden for RCCL.


Seremonien kulminerte med tradisjonell champagne-dåp som ble aktivisert av et elektronisk karateslag av prinsesse Fiona selv. Etiketten på champagnen var spesialdesignet av pop-kunster Romero Britto som også har et galleri ombord.