Salthammer feirer jul med ny kontrakt

Salthammer Båtbyggeri AS (SHB) har inngått byggekontrakt NB 152 med en ikke navngitt internasjonal aktør, på bygging av en CoastCat18, Designet av Tomra Engineering AS, med en største lengde på 18,5 m og en bredde på 12 m.

Publisert Sist oppdatert

Fartøyet skal utrustes med blant annet; innredning for fire personer, 25 t dekksvinsj, 5 tonns capstan, tauepinner, store kraner og et arbeidsdekk på 110 m2.

Kontrakten representerer Salthammer Båtbyggeris første byggeprosess med kunden, og det første fartøyet som blir bygget til en utenlandsk reder.

- Vi setter stor pris på å bli valgt som leverandør av dette nybygget, det er en kontrakt som viser at kvaliteten og håndverket vi representerer ved SHB og underleverandører, blir verdsatt høyt også utenfor Norges grenser, sier Andreas Vie Murvold, Salgs og Markedssjef i SHB.

Salthammer Båtbyggeri AS er Norges eldste verft, startet i 1896, og med flere kontrakter på nye fartøy i ordreboken, og faste gode kunder innen stålkonstruksjoner er Salthammer Båtbyggeri AS rigget for en fortsatt positiv utvikling i årene som kommer.