Oppretter ny landsdekkende tjenesteleverandør innen dykking og annen undervannsarbeid

Fem aktører slår seg sammen til Submara og får over 100 ansatte.

Publisert Sist oppdatert

Submara er en av Norges ledende leverandører av undervanns- og dykkertjenester. 

- Med over 100 ansatte over hele landet er vi klare for oppdrag som hoved entreprenør eller underleverandør på kort varsel, heter det i en uttalsel. 

Selskapet utfører hele spekteret av inshore dykkeroppdrag og tilknyttede tjenester innen VA, kraftkabler, anleggsprosjekter og survey. For skip og rigger tilby selskapet skrogvask, børsting og rengjøring av ror og propeller og inspeksjon samt klassing av skip. 

Daglig leder i IMC Diving, Jørn Oksnes.

Det nye selskapet vil ha lokasjoner i Tofte, Stryn, Bergen, Stavanger, Horten og Kristiansand.

- Vi kommer til å bygge videre sammen som gruppe på det gode fundamentet som er lagt i de ti-årene vi alle har vært i drift. Målet er å fortsette arbeidet med å styrke vår posisjon og bli en foretrukket leverandør til våre kunder, sier Jørn Oksnes, daglig leder i IMC Diving AS

- Som en samlet gruppe kan vi dele teknologi, utstyr og dykkere på en mer hensiktsmessig måte som løfter det totale kvalitetsnivået på våre tjenester. Vi ser store muligheter til å videreutvikle hvert selskaps ROV og trenching-løsninger, både på software og hardware-siden, sier Fredrik Breiby, daglig leder i Dykkerteknikk AS.