Sustainable Energy ble etablert i 2018 og fikk da status som ett av fem norske katapultsentre. Hovedkontoret ligger på Stord, nærme flere banebrytende bedrifter innen maritime miljøteknologier på Vestlandet.

Tidligere ordfører og advokat - nå trer hun inn i Sustainable Energy

Linn Therese Erve blir ny direktør for forretningsutvikling og samfunnskontakt i Sustainable Energy.

Publisert

- Ordførerkjedet er for lengst vekk, advokatkappen er lagt på hylla og jeg er klar for nye eventyr og oppgaver, skriver Linn Therese Erve på sin LinkedIn-profil. 

Hun skifter beite, og blir ny direktør for forretningsutvikling og samfunnskontakt i Sustainable Energy.

- Jeg er veldig takknemlig for årene jeg har hatt i Advokatfirmaet Responsa, skriver hun videre, før hun legger til at det blir spennende å få lov til å jobbe med det fremoverlente teamet i Sustainable Energy. 

Linn Therese Erve.

Erve er utdannet jurist, og har de siste fire årene vært ordfører i Sveio kommune. Som ordfører jobbet hun aktivt med regionale satsinger som “Grønt industriløft” og havvind.

- Det viktige arbeidet til Sustainable Energy Norwegian Catapult Centre -teamet fanget tidlig interessen min. Jeg gleder meg til å bli en del av laget. Vi vil fortsette å utvikle fremtidige løsninger for Norges viktigste satsingsområder, som grønn skipsfart, havvind, hydrogen og karbonfangst, sier Erve.