«Hagland Progress».
«Hagland Progress».

Nytt skip til Hagland Shipping

I forrige uke fikk Hagland Shipping overlevert sitt andre nybygg, «Hagland Progress» fra det nederlandske verftet Royal Bodewes. Skipet er det andre av en serie på tre nye skip som vil inngå i rederiets flåte av selvlossende skip i nord-europeisk fart.

Publisert

Det første skipet, «Hagland Pioneer», ble levert i oktober 2022. Skip nummer to, «Hagland Progress», ble levert i forrige uke og det siste i serien forventes levert mot slutten av året. 

- «Hagland Progress» er godt i gang, og betjener sammen med resten av skipene våre kunder som er industriselskaper i Nord-Europa. Etter levering fra verftet gikk det direkte til Sør-Norge for å ta om bord første last, forteller co-CEO og CFO i Hagland Shipping, Paal W. Aanensen, til Skipsrevyen. 

Skipet er ikke på én fast kontrakt, men går inn i Hagland-flåten som per tid er på totalt 13 skip, der syv er eide og seks er innleide fartøy. Sammen betjener skipene, i tillegg til nybygget som kommer i slutten av 2023, en portefølje av faste kontrakter i kombinasjon med spot-reiser. 

Bli abonnent hos Skipsrevyen.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Skipsrevyen.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk