- Jeg har som ambisjon å tilføre OTD Energy og industrien litt nye tanker, sier Torbjørn Olufsen som er ny messegeneral i OTD Energy. Foto: OTD

Ny messegeneral i OTD Energy

Torbjørn Olufsen er ny prosjektleder for OTD Energy, og han har store planer for Norges største årlige energimesse. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Jeg har som ambisjon å tilføre OTD Energy og industrien litt nye tanker. Forretningssegmentet, det å skape business for alle aktører, er og skal være drivkraften bak en messe. Dette er helt nødvendig for å drive utvikling, sier Olufsen i en pressemelding. 

- Olufsen har lang fartstid innen konseptutvikling og gjennomføring av store arrangementer. I tillegg har han et god posisjon og et bredt nettverk i Stavanger. Når Olufsen nå kommer inn som leder, gir det oss en større tilstedeværelse i energihovedstaden, sier salgsdirektør Odd Eide Knudsen. 

Utvikling 

Selv om den nye messegeneralen ikke har jobbet med OTD tidligere, er det ingen uerfaren mann som tar over stafettpinnen. Ryggsekken er full av nyttig kunnskap etter over 20 år med konseptutvikling i Stavanger. Senest gjennom selskapet Conventor, hvor han som daglig leder har skipet messer og konferanser i mange ulike næringer. Nå gleder han seg til å ta med disse erfaringene inn i utviklingen av Norges største årlige energimesse. 

- Jeg har stått på sidelinjen og fulgt med. OTD Energy treffer et behov i markedet og har utviklet en nerve med årene. Vi kommer selvsagt til å videreføre alt som er bra, men nå blir jobben min å se på hvordan vi kan utvikle og ta messen et steg videre, forklarer Olufsen. 

Ingen grenser 

Nøyaktig hva som skal utvikles og jobbes videre med, er ikke bestemt ennå. Han har tross alt bare vært ny messegeneral i noen uker. Men alle deler av OTD Energy skal gjennomgås, understreker Olufsen. Alt fra utstillinger til samlingspunkter og arrangementer. Fellesnevneren blir å tilføre merverdi til både besøkende og utstillere. Som han sier selv; Vi må se grenseløst på hvordan vi kan gjøre ting. 

– OTD Energy er og har alltid vært en relevant kanal for aktørene i næringen. Samtidig opererer vi i en næring som er inne i en voldsom utvikling. Da kan ikke vi som messearrangør stå stille. Vi må utvikle oss i takt med forventningene.