Gå til innhold
Øyvind Sivertsen (t.v) overlater roret til Morten Andrè Karlsen. Foto: Ditech
Øyvind Sivertsen (t.v) overlater roret til Morten Andrè Karlsen. Foto: Ditech

Ditech i spennende utvikling – I løpet av sommeren er ny daglig leder kommet på plass.

Øyvind Sivertsen har vært daglig leder i 11 år og er en av de tre gründerne bak firmaet, Ditech AS, som ble etablert for 31 år siden. 

I en alder av 65 år trekker Sivertsen seg nå tilbake og skal i tiden fremover være selger samt teknisk rådgiver i bedriften.

Ny daglig leder er Morten Andre Karlsen, som har erfaring fra salg og ledelse i elektro- og bilbransjen. Karlsen er en målrettet, engasjert og ung leder som inntar en viktig rolle i et firma som med flere nyansettelser er godt i gang med et generasjonsskifte.

Det veletablerte firmaet ønsker å utvikle seg på flere områder og 1. september lanseres en helt ny hjemmeside. Den nye siden har en bedre portal for bedriftens kunder, hvor de hele tiden skal prøve å imøtekomme brukernes ønsker for funksjoner. De har som mål å skulle levere en hjemmeside som over tid skal vokse og bli bransjeledende i Norge, innenfor Ditech AS sitt segment. 

I tillegg har Ditech AS inngått en rammeavtale med den maritime innkjøpsorganisasjonen Incentra. Incentra er en organisasjon som forhandler, inngår og administrerer rammeavtaler for ca. 950 skip og oljeinstallasjoner. Avtalen har varighet på tre år, med opsjon på et år, og omfatter leveranse av alle typer forbruksfilter. Etter å ha inngått denne rammeavtalen med Incentra, befester Ditech sin posisjon som markedsleder av forbruksfilter til det maritime markedet.