Gå til innhold
Annonse

Kontrakter for over 20 millioner på en uke til Mare Safety AS

Annonse

Mare Safety AS har denne uken inngått avtaler med Aker Brattvåg, Aker Langsten. Kleven Maritime AS og Hanjin Heavy Industries om levering av bysser/messe og vaskeri til 15 skip.

Mare Safety AS har også inngått fleire kontrakter på leveringer av mob-båter til Aker Brattvåg, Aker Langstein ,Karmsund Maritime m.fl. Dette gjelder leveringer av blant annet nok en ny type mob-båt frå Mare Safety AS, MARE GTC 700 2VD

Mare Safety AS i Ulsteinvik, sikret seg nylig kontrakt på levering av bysser /messer på 10
skip som skal byggest på Aker Brattvåg og Aker Langsten. Det er Maersk i Danmark som skal ha desse skipene frå Aker Yards. Dette er største kontrakten på bysse leveringer Mare Safety AS har inngått noensinne. Leveringene skal finne sted i perioden 2008-2009. Mare Safety AS har tidligere inngått rammeavtale på levering av Bysser/messer til alle Aker Yards verft i Norge, Mare Safety AS har også rammeavtale med fleire andre verft i Norge bla Kleven Maritime AS.

Mare Safety AS har denne uken også åpnet for et nytt marked i Korea ved å inngå en avtale for levering av bysser/messer og vaskeri til to skip i 2008 ved Hanjin Heavy Industries, (Ship owner Gulmar Offshore). Vi har ytterligere opsjoner på leveringer til verftet fram til 2011.
Hanjin Heavy Industries er det fjerde største skipsverftet i verden!
Vår agent i Korea opplyser om at ved inngåelse av disse kontrakter på Hanjin vil det åpne seg for store muligheter for levering ved andre store skipsverft i Østen.

Mare Safety AS har også denne uken inngått kontrakter på fleire mob-båter. Dette er mob-båter som skal leverest framover til 2010.
Mare Safety AS har også no signert kontrakt på nok en ny type mob-båt, dette er en sju meters mob-båt produsert i aluminium med dobbel installasjon av motor og vannjett. Mare Safety AS har no et 20 talls aluminiums mob-båter i ordre pluss et stort antall mob-båter i plast på seks og sju meter.

Se også:Fast Rescue Daugther Craft vises på Vågen i Bergen

Annonse