Gå til innhold
Annonse
Kleven Verft får nok en gang ny direktør
Kleven Verft får nok en gang ny direktør

54 år gamle Olav Nakken tar over stillingen som administrerende direktør i Kleven Verft, melder selskapet mandag formiddag.

Annonse

Nakken kommer fra stillingen som prosjektdirektør for Hurtigruten, der han har hatt ansvar for nybyggene selskapet har på gang.

Han har sittet i styret i Kleven Verft siden august, og ble presentert for de ansatte på et allmøte mandag formiddag. 

- Kleven har en helt spesiell posisjon, med en kombinasjon av stolte tradisjoner, moderne teknologi og unik kompetanse. Jeg kjenner både verftet og organisasjonen, og ser hvor store muligheter som finnes er for å sikre verftet mer arbeid i årene fremover, sier Nakken til Vikebladet

Olav Nakken er ny sjef på Kleven Verft
Olav Nakken er ny sjef på Kleven Verft

- Vi er veldig glade for å få på plass Olav som ny administrerende direktør ved Kleven verft. Han har en unik og bred bakgrunn fra bygging av cruise- og passasjerskip, og tung internasjonal erfaring fra verftsbransjen, sier styreleder Ørjan Svanevik i Kleven i en pressemelding.

Karsten Sævik fikk ikke lang tid i sjefsstolen på Kleven Verft
Karsten Sævik fikk ikke lang tid i sjefsstolen på Kleven Verft

Nakken overtar stillingen fra Karsten Sævik som ble ansatt i stillingen i februar i år. 

Kleven bygger for tiden verdens to første hybriddrevne ekspedisjonscruiseskip for Hurtigruten. De to første skipene skal leveres tidlig i 2019, og skal etter tester seile sin første tur i begynnelsen av mai.

Les også:
Annonse