Under Gunvor Ulsteins styre har Ulsteinkonsernet oppna?dd mye innen innovasjon, ikke minst den karakteristiske baugen ULSTEIN X-BOW.

Gunvor Ulstein overekkes WISTA-prisen på Haugesundkonferansen

”Hun oppfattes som driftig, ma?lbevisst og uredd. Hun har evne til nytenking og har i løpet av sine a?r som konsernsjef i Ulstein Group gjennomført store omstruktureringer."

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

”Hun oppfattes som driftig, målbevisst og uredd. Hun har evne til nytenking og har i løpet av sine år som konsernsjef i Ulstein Group gjennomført store omstruktureringer. Selskapet har også under hennes ledelse utviklet svært innovative løsninger innen skipsdesign. I tillegg er hun tydelig overfor det politiske miljøet og jobber aktivt for gode rammebetingelser for næringen.”
Dette er WISTA Norges begrunnelse for å gi prisen for ”Årets shipping navn 2008” til Gunvor Ulstein, konsernsjef i Ulsteinkonsernet og administrerende direktør i Ulstein Shipping AS.
Gunvor Ulstein vil være tilstede for å motta WISTA-prisen under festmiddagen på årets Haugesundkonferanse som finner sted på Hotell Maritim 10. til 11. februar.