Gå til innhold
Frank Edvard Viker er ansatt som ny CSO i MMC First Process. Foto: MMC Forst Process
Frank Edvard Viker er ansatt som ny CSO i MMC First Process. Foto: MMC Forst Process

Frank Edvard Vike blir Chief Sales Officer (CSO) i MMC First Process. Vike har tidligere bekledd rollen som VP Sales Aquaculture og tar nå steget opp for å lede salgsteamet i organisasjonen. Vike har mangeårig erfaring fra maritim og marin næring og har siste årene vært sentral i salgsarbeidet mot akvakulturnæringen og ikke minst brønnbåtsegmentet. 
 

Samtidig som selskapet har hatt flere år med vekst, har nye spennende muligheter vokst frem. MMC First Process har gjennom høsten 2020 og starten på 2021 lyst ut en rekke nye stillinger, her også flere salgsstillinger innen akvakultur og villfangst.

- For å realisere de vekstmulighetene selskapet ser fremover, ser vi behovet for å utvikle også salgsorganisasjonen sier Petter Leon Fauske i en pressemelding. 

- Utviklingen vi har fått vært med på har vært helt historisk, og vi gleder oss over den. Samtidig så er det nå vi invisterer i framtiden, og det er med stor ydmykhet jeg trer inn i rollen som CSO og tar et større ansvar for det samlede salget framover sier Frank Edvard Vike.