Prosjektleder Svein Olav Tørresdal viser fram navigasjons- og kommunikasjonssystemet på Saeborg B102. FOTO: PER-JAN BREKKE
Prosjektleder Svein Olav Tørresdal viser fram navigasjons- og kommunikasjonssystemet på Saeborg B102. FOTO: PER-JAN BREKKE

Full pakke fra Havyard

Havyard Group har nå ferdigutviklet et eget konsept med navigasjons- og kommunikasjonspakker til skip. Saeborg B102, som straks er ferdigstilt, er første fartøyet med en slik utstyrspakke.

Publisert

Det Fosnavåg-baserte selskapet ferdigstiller nemlig i disse dager supplyskipet Saeborg B102 ved Havyard Ship Technology i Leirvik i Sogn. Og denne gangen kan Havyard slå i bordet med at også navigerings- og kommunikasjonspakken er levert av selskapet selv. Dette inkluderer Radar, Ecdis, Logg, Ekkolodd, Autopilot, Conning, VDR, AIS, GPS, osv.
-Vi har lenge jobbet med å utvikle konseptet med NavCom pakker, og dette er første leveranse som viser at vi nå i mål med utviklingen og kan tilby et fullverdig, utprøvd konsept til våre kunder, uttaler executive Vice President i Havyard Global Solutions AS, Gunnar Larsen.
Havyard tilbyr også dette konseptet i design og systempakker som leveres til verft og redere som bygger Havyard designTM på andre verft i Norge og internasjonalt. Havyard leverer produkt og tjenester til hele verdikjeden innen skipsteknologi fra design og engineering, skipsbyggingskompetanse, innkjøp og logistikk, prosjektledelse og støtte til skip i drift.

Og haugalendingen stortrives i Havyard Group. - Det er fantastisk spennende firma å jobbe i. Her er uendelige muligheter og utfordringer å ta tak i hele veien. Jeg liker at det skjer noe, og det gjør det i Havyard, smiler Tørresdal.