Nylig overleverte "Sea Swift" er sammen med "Sea Surfer" og "Sea Supra" omtalt i Skipsrevyens oktober-utgave.

Nybygg fra Kina til Deep Sea Supply

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Det John Fredriksen-kontrollerte offshorerederiet Deep Sea Supply Plc  på Kypros har tatt levering av plattformforsyningsskipet M/S «Sea Swift» fra Sinopacific Shipyard.

Kyprosrederiet er notert på Oslo Børs. M/S «Sea Swift» er på 4.700 dødvekt-tonn med en dekksflate på 1000 kvadratmeter og er bygget med X-baug design. Det er av typen Ulstein PX105.

Med leveringen av skipet har rederiets flåte kommet opp i 40 skip i operasjon, hvorav 15 AHTS og 25 PSV.

I tillegg til “Sea Swift” har rederiet også nylig tatt levering av søsterskipene “Sea Springer” og “Sea Surfer”. Disse tre er omtalt i Skipsrevyens oktober-utgave. Manager for skipene er Deep Sea Supply Management (Singapore) Pte. Ltd.

Rederiet har nå også forlenget av charteravtale med Petrobras i Brasil for de to skipene M/S «Sea Halibut» og M/S «Sea Bass» med ett år og opsjon til forlengelse med ytterligere ett pluss ett pluss ett pluss ett år. Den nye faste perioden utløper  i juli 2015. Ratenivået ligger på nivå med dagens rater for skipene. De to PSV-ene er søstre på 3.250 dwt og bygget henholdsvis i 2007 og 2008. De er av UT 755 L design.