Havila fikk Dagens Næringsliv-utmerkelse

Havila Shipping ASA er kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv for 7. år på rad. Kåringen fant sted i Ålesund i dag. Sjefredaktør Amund Djuve i Dagens Næringsliv stod for utdelingen av diplomet til finansdirektør Arne-Johan Dale i Havila Shipping ASA.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Det er regnskapene for 2009 til 2012 som er grunnlaget for Gasellene 2013. Selskapet må ha levert godkjente regnskaper, minst doblet omsetningen over fire år, omsette minst en million første år, positivt samlet driftsresultat, unngått negativ vekst og vært aksjeselskap for å nå opp i konkurransen.

Med denne kåringen er Havila Shipping en av bedriftene i regionen og fylket med flest Gaselle-kåringer – hvis ikke den med flest kåringer.

Prisen som Gaselle-bedrift for 7. gang i 2013 kommer på toppen av en rekke positive resultater for Fosnavåg-baserte Havila Shipping dette året.

· Selskapet avla nettopp regnskap for tredje kvartal 2013, som er det beste selskapet noen gang i løpet av sin 10 årige historie har avlagt.

· Selskapet har tegnet nye kontrakter for nesten 2,9 milliarder kroner i 2013.

· Selskapet har en ordrebok på 6,6 milliarder kroner inklusive opsjoner

· Selskapet er ferdig med refinansieringsprosessen

840 mennesker i Norge og utlandet jobber nå for Havila Shipping ASA i Fosnavåg, Aberdeen, Rio de Janeiro, Labuan – og på Verdenshavene. Flåten består av 27 topp moderne offshorefartøy.