Innovasjonsprisen 2013 gikk til Beck Engineering.

Stiftelsen Nor-Fishing´s Innovasjonspris 2014 - søk nå

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

-For utvikling og innovasjon innen norsk og internasjonal fiskerinæring.

Styreleder, Liv Holmefjord kan fortelle at Stiftelsen Nor-Fishing i en årrekke har delt ut en Innovasjonspris både på Aqua Nor og Nor-Fishing messene. En Innovasjonspris for Nor-Fishing 2014 blir heller ikke noe unntak. Holmefjord oppfordrer alle som holder på med utviklingsprosjekter om å sende inn sin søknad innen 1. juni 2014.

Direktør Ola Eriksen og prosjektleder Kari Steinsbø viser til at prisen er på NOK 100.000 samt diplom, og den har vært et godt bidrag fra Stiftelsen til utvikling både i fiskeri- og havbruksnæringen.

Blant 19 søkere fra flere land, ble Beck Engineering AS – Oslo, vinner av Innovasjonsprisen under Aqua Nor 2013. De fikk prisen for sitt system for optisk fjerning av lakselus på fisken i merdene. Adm.Dir. John Arne Breivik i selskapet kan fortelle at prisen har bidratt til økt oppmerksomhet og bevisstgjøring av optisk avlusing som bærekraftig metode for fjerning og forebygging av lakselus. Prisen har stimulert til videre satsing og forskning. Rekrutering av viktige medarbeidere og utvikling av selskapet har vært meget bra etter Aqua Nor 2013, sier Breivik. De ansatte er stolt over fjorårets Innovasjonspris og betrakter den som en stor anerkjennelse for sitt arbeid.

Stiftelsen Nor-Fishing´s Innovasjonspris 2014 er i år en pris relatert til fiskerinæringen. Prisen skal deles ut for et produkt, en prosess eller annet konkret tiltak som skaper fornyelse og effektivisering. Økt lønnsomhet og sikkerhet, bedre miljø i havet og økt kvalitet på fiskeråstoff er også viktige momenter. For mer detaljerte opplysninger om søknad vises til www.nor-fishing.no .