Viktig kontrakter til Sølvtrans

MS «Ronja Settler»

Ikke før den nye eierkonstellasjonen i Sølvtrans ASA har sikret seg full kontroll i selskapet har brønnbåtrederiet i Ålesund gjort kontrakter for tre av skipene sine.

Det er inngått avtale med børsnoterte Scottish Salmon Company om utleie av brønnbåten MS «Ronja Viking» i ytterligere to år med oppstart 7. desember i år, skriver selskapet i en børsmelding.

Samtidig har Sølvtrans med Scottish Seafarms om videre leie av rederiets to skip, MS «Ronja Skye» og MS «Ronja Settler» i henholdsvis ett og to år fra 1. januar 2015.

Silver Holdings AS har nå fått napp på overtagelse av rundt 99,3 prosent av aksjene  i  Sølvtrans ASA. Det vil i praksis si at de kontrollerer 100 prosent av selskapet fordi loven gir oppkjøperne rett til å tvangsinnløse de manglende aksjene når de eier over 90 prosent. Bak Silver Holdings AS står de tidligere storaksjonærene, grunderen Roger Haslebakk som også er administrerende direktør, og bergenseren Anders Hvide som er styreformann i Sølvtrans, samt et oppkjøpsfond som forvaltes av amerikanske Oaktree Capital Management LP .

DEL