Vaagland Båtbyggeri AS med ny daglig leder

Peder Vaagland overlater roret til Øyvind Vaagland Reiten. Foto: Vaagland
Øyvind Vaagland Reiten (45) er ansatt som ny daglig leder i Vaagland Båtbyggeri AS fra 18.08.2010. Han etterfølger Peder Vaagland (67) som går av med pensjon.

Øyvind Vaagland Reiten har variert praktisk bakgrunn og erfaring, bl.a. fra Vaagland Båtbyggeri der han nå også er medlem i styret. Han er utdannet sivilingeniør fra Universitetet i Trondheim (tidligere NTH) og har tilleggsutdannelse og en mastergrad fra BI.

Han har vært ansatt i Hydralift AS og i det overtakende selskapet National Oilwell Varco (et stort amerikansk engineering- og leverandørselskap) de siste 16 årene der han avsluttet som ”Global Product Engineer”.

Familien har vært bosatt i Lillesand der de nå er i ferd med å selge hus, hytte og løsøre som de ikke kan flytte med seg til Vågland.

Vaagland Båtbyggeri er glad for å ha sikret seg Øyvind Vaagland Reiten som ny daglig leder og ønsker han og familien – ektefelle Heidi og barna Lars (13) og Ane (11) – velkommen tilbake til Nordmøre og Vågland og håper de får myndighetenes aksept for sine husplaner i nærheten av bedriften.

Peder Vaagland er gradvis utfaset og ser fram til en tilværelse som pensjonist, og inntil videre, styreformann for selskapet. Han vil også kunne være den nye daglige leder behjelpelig ved behov.

DEL