Skipsteknisk AS åpner representasjonskontor i Kina.

Skipsteknisk representanter, fra venstre adm. dir. i Skipsteknisk AS, Hans Ove Holmøy, det lokale teamet med Mr Xiao-Liang Li, Chief Representative og Ms Grace Jiang, Assistent, og salgssjef Bjørn-Oscar Kløvning.
Skipsdesignselskapet Skipsteknisk AS som spesialiserer seg på design av offshorefartøy, forskningsfartøy og fiskerifartøy, åpnet idag sitt representasjonskontor i Shanghai i Kina.

I de senere årene har selskapet erfart større etterspørsel etter sine tjenester i Asia generelt, og avgjørelsen om å opprette et lokalt salgs- og representasjonskontor ble fattet ifjor høst. Kontoret ligger i Xuhui distriktet i Shanghai og ledes av Xiao-Liang Li. Han er utdannet skipsingeniør ved Shanghai Jiao Tong University. Han har bakgrunn fra bla. motorleverandøren Wärtsilä China Ltd., og fra Shanghai Merchant Shipdesign and Research Institute.

Med det nye kontoret, vil Skipsteknisk forbedre sin tilgjengelighet og tilstedeværelse i det Kinesiske markedet, og vil kunne betjene både sine nåværende og nye kunder på Deres eget språk, og i egen tidssone. Vi forventer også gjennom ny-etableringen å forbedre vår evne til å kunne tilby våre kunder mer konkurransedyktige tjenester av høy kvalitet, både i Asia og internasjonalt.

Skipsteknisk har allerede flere prosjekter pågående i Kina. Av disse er et seismisk forskningsfartøy av typen ST-327L CD som er under bygging til China Oilfield Services Ltd. ved Shanghai Shipyard og et Fiskeri og Havforskningsskip av typen ST-367 Arc som er under bygging for Russiske myndigheter ved Tianjin Xingang Shipbuilding.

Gjennom den lokale tilstedeværelsen vil Skipsteknisk også bli bedre posisjonert for å delta i prosjekter i Asia generelt, og til å markedsføre sine ST-design i Asia.

DEL