Skipsrevyen 6/09 på nett

Nå er siste utgave av Skisprevyen lagt ut på våre nettsider.

Vi har denne gang lagt ut hele 27 omfattende båtomtaler tilgjengelig og svært mange utvalgte artikler. Artiklene omhandler blant annet Verftskonferansen 2009, Avanserte fartøyer 2009, miljømulighet i en maritim verden og sikkerhet til sjøs.

Fikk du med deg de første artiklene om «Den vidunderlige radaren», kan du nå lese del 8 «Den vidunderlige radaren,del 8 Småbåtradar», skrevet av kommandørkaptein Øyvind Garvik.

Finner du en artikkel som du ønsker å dele med andre, finnes det en «Tips en venn» mulighet i selve artikkelen. Du kan også være med å prege innholdet ved å kommentere artikler.

Ved Roret
I en provinsavis fra Østlandet ble det nylig stilt spørsmål om hvorfor det kun er idioter som blir politikere – og svaret er jo innlysende, krake søker make. Dertil er politikk den eneste beskjeftigelsen uten krav til utdannelse – og som ikke setter noen som helst krav til en viss forstand og dertil kanskje en smule kompetanse – og ei heller stilles krav om vandelsattest.
……..les resten
Er du en av de mange som leser Kaptein Steinar Oppedal sine betraktninger i Ved Roret finner du siste utgave her.

Ønsker du å abonnere på bladet kan du bestille bladet via våre nettsider her eller via vår nettbutikk.

Dobbelt så mange
Siden vi fikk nye nettsider i årskifte 07/08 har besøksmengden til våre nettsider økt betraktelig. Dette viser at Skipsrevyen.no blir flittig brukt av svært mange for daglig maritime nyheter og ikke minst som et stort rikholdig arkiv med maritim informasjon. Vi samarbeider med flere store nyhetsbyråer slik at vi gjøre vårt beste for å holde nettsidene våre oppdatert med de siste maritime nyheter fra inn -og utland. I tillegg blir en stor del av bladets innhold publisert på vår nettsider.

Vi er nå også på Facebook og vi blir glad om du vil være tilhenger av vår side. Du finner oss også på Twitter.
Ønsker du å forhøre deg om markedsføring av ditt firma på våre nettsider, ring 55197778 eller send en epost til web@skipsrevyen.no

Mange leser også UKEBLIKK, som har til hensikt å gi en rask oppsummering av ukens shipping relaterte nyheter og ukens utvikling innenfor markedene for Tank, Tørrbulk og Kjøp & Salg. I tillegg nevnes rateutviklingen for Supply og Short-sea. UKEBLIKK publiseres på våre nettsider hver mandag rundt klokken 12.00.

Har du spørsmål, ris eller ros, ring 55197778 eller send en epost til web@skipsrevyen.no

God fornøyelse!

DEL