Siste frist for Houston-tur

Representanter fra FoU-miljøene, næringsliv og det offentlige deltok på fjorårets delegasjonsreise til Houston. Vil du være med på årets reise, må du melde deg nå!
Vil du knytte internasjonale kontakter, treffe relevante internasjonale energiselskap og besøke verdens største oljemesse, må du være rask. Fristen for å melde seg på Bergensregionens delegasjonsreise til OTC i Houston går ut i helgen.

Business Region Bergen arrangerer for fjerde gang delegasjonsreise til Offshore Technology Conference (OTC) 1. til 6. mai 2010 i Houston. Dette er en av verdens viktigste møteplasser for å oppdatere seg på utviklingen innen olje, gass og ny energi internasjonalt.

Nyttige møter
– Det legges opp til et tettpakket program i Houston med besøk både hos Statoils lokale kontor i byen og hos Aker Solutions Houston-avdeling. Dessuten er det denne gangen lagt stor vekt på å matche de selskapene som deltar med lokale selskap og amerikanske miljø som er aktuelle for den enkelte bedrift i vår region. Ved å delta på denne type reiser får bedrifter innenfor olje, gass og ny energi en god introduksjon til nye markedsmuligheter, sier kommunikasjonssjef Tone Hartvedt i Business Region Bergen.

Tett Stavanger-samarbeid
Stavangerregionen reiser også til Houston med en stor delegasjon, og det er lagt opp til flere felles arrangementer med Stavangerregionen. Det er også et utgangspunkt for å knytte tettere relasjoner til Stavanger-miljøene.

Bredt samarbeid
Delegasjonsreisen til Houston skjer i tett samarbeid med HOG Energi og NCE Subsea og programmet er utarbeidet i tett samarbeid med Innovasjon Norge og INTSOK. Delegasjonen blir ledet av fylkesordfører Torill Selsvold Nyborg. Mange har alt meldt seg på reisen fra regionens næringsliv, FoU-miljøer og offentlige myndigheter, men fremdeles er det plass til etternølere.

DEL