Servogear starter året med fulle ordrebøker 

Bildet er av Windcat 24. Servogear skal levere 2 stk til av denne typen som utgjør nr 12 og 13 i serien fra Servogear.

I løpet av de to siste månedene av 2014 signerte Servogear AS seks nye kontrakter til en verdi av totalt 55 millioner NOK. 

Kontraktene innebærer leveranser av fremdriftssystemet Servogear Ecoflow Propulsor til 10 fartøy, verden over. Båtene har ulike formål og skal operere innen vindfarm, offshore, offshorepatrulje, samt en repetisjonsordre av den mye omtalte Superyachten 48m SuperSport fra den Amerikanske designeren og verftet Palmer Johnson.

– Selv om den maritime bransjen er inne i en periode preget av stor usikkerhet, går Servogear AS mot strømmen og har sikret flere solide kontrakter for tiden fremover. Vi er nå i en situasjon der vi har dekket ordreboken for 2015, samt at vi har godt tilsig av kontrakter til å fylle ordreboken for 2016 med. Dette er et resultat av gode referanser og en langtidsstrategi der vi har jobbet mot offshore- og vindfarm markedet, sier Torleif Stokke, Administrerende Direktør i Servogear AS.

Torleif Stokke, Administrerende Direktør i Servogear AS.
Torleif Stokke, Administrerende Direktør i Servogear AS.

Servogear AS har økende ordreinngang og høy aktivitet. Det siste året har bedriften fått 12 nye medarbeidere, og er i dag totalt 54 ansatte på Rubbestadneset.
– Vi har et stadig behov for nye kloke hoder, spesielt innenfor kjernefaget vårt – hydrodynamikk, avslutter Stokke.