Rekordkontrakt for Uptime International

Landgang montert ombord søsterskipet på Fujian Mawei-verftet i Kina.

Uptime International har inngått kontrakter med MAC Offshore Dubai og Fujian Mawei Shipyard Kina for levering av tre aktive bevegelses kompensert landganger.

Den første av disse tre landganger vil bli montert tidlig 2015 på deres tredje Compact Semi Sub (CSS) designet av STX.

De neste to gangveiene vil bli montert på to nye hotellskip som skal bygges i 2015/2016.

For å sikre POB tilgang, har skipene blitt oppgradert med bevegelses kompensert landganger som, under dårlig vær, vil øke muligheten for å koble til offshoreinstallasjoner.

Kombinasjonen av MAC, CSS fartøyenes stabile plattform, og Uptime bevegelses kompenserte landgang, vil skape et meget trygt og sikkert miljø for overføring av offshorepersonell, redusere nedetid og øke produktiviteten.

Uptime International leverte også en aktiv bevegelse kompensert landgang til MAC Offshore Dubai og Fujian Mawei Shipyard i fjor. Denne ble montert på deres andre Compact Semi Sub «BSC CSS 1» (se vedlagte bilde) som snart vil være i charter for Shell Brunei.

Dette er den største kontrakten for Uptime International så langt, og i lys av det faktum at MAC Offshore er et svært innovativt selskap, er det en tillitserklæring for Uptime internasjonal å bli valgt som leverandør av deres ”walk to work” løsning sier Salgs & Markedsdirektør Svein Ove Haugen.