MS «Hinna»

Rederiet, Aqua Gen Sunndal AS, Tingvoll tok den 26. juni levering av M/S «Hinna» fra Promek Boats AS i Molde. Nybygget som er verftets byggenummer 55, er verftets egen konstruksjon (Procat 10) og bygget i aluminium.

Båten er arrangert med overbygg plassert forut som inneholder oppholds- og spiseplass med plass for fire personer, samt toalett/vaskerom. WC har inngang fra dekk. Båten harbåde innvendig og utvendig manøverposisjon og er utstyrt for enmanns betjening.

Hoveddata
Lengde o.a..............................10,00 m
Bredde......................................5,00 m
Dybde i riss..............................1,70 m

Tankkapasitet for brennolje er 2.000 liter og for ferskvann 200 liter.

Maskineri
Maskineriet består av to Sabb Iveco Aifo 8065 M12 dieselmotorer hver på 120 hk som er koblet til West Mekan fast justerbare propellanlegg, via Hurth 450A reduksjonsgear med oversetning 2,5:1. Fart er oppgitt til ca. 10 knop. Styremaskineri er en Sleipner. Johnson Pump AS har levert lense- og spylepumper.

Diverse
Vinduer kommer fra Glassmester A. Solbjør, Kristiansund. Kran er av typen Effer 110 - 3S på ca. 10 t/m, og en tre-tonns capstan er fra Rapp Hydema Syd. Lyskastere og lanterner er fra Norselight AS, og Hempel Ifa Coatings har levert malingsproduktene. I byssen er plassert en Pyro P-21 ovn. Innredningen er i hovedsak utført av verftet selv.