M/S «ANNE-KRISTIN»

Oppdrettskatamaranen M/S «ANNE-KRISTIN» ble overtatt av L. Lerner AS, Storoddan, Kyrksæterøra 15. oktober 2007 fra Sletta Verft AS, Mjosundet som byggenummer 112. Båten er bygget i aluminium og kommer opp i 18 knops fart.

M/S «ANNE-KRISTIN» har følgende hoveddata:
Lengde o.a. 13,28 m
Bredde p.sp. 7,00 m

Maskineri
Fremdriften besørges av Nogva Scania DI 12 65M dieselmotorer som driver Nogva 1131 propell med diam. 950 mm via Nogva reduksjonsgear med oversetning 2,48:1. Båten har Tenfjord styremaskin og Petter sidepropell fra Nik. Haugrønning. Pumper er fra Leif H. Strøm og Jabsco.

Diverse
Lorentzen Hydr. og Mek. Verksted AS har levert 2 stk. capstans på 5 tonn henholdsvis 1 tonn. Kranen er av Palfinger fabrikat på 30,5 t/m, og Erling Haug har hatt leveranser som 50 kg Hall anker, fortøyningsutstyr og brann- og sikkerhetsutstyr.
Colt Industrier har levert vinduer, og viskere er fra Roca. Grip Maling har utført malerarbeidet med produkter fra International Maling.
Nor-Pro har levert både utvendige og innvendige dører. Byggma har levert Fibo innredningspaneler, og møbler kommer fra Troldmyr Møbelfrabrikk. Styrehusstol er type NorSap.
Elmarin AS har utført de elektriske og elektroniske installasjonsarbeidene.

Sletta Verft AS skal levere bnr. 114 en arbeidsbåt til Bjørøya Fiskeoppdrett i mars, bnr. 115 en arbeidsbåt til Salmar Farming i mai, bnr. 117 en arbeidsbåt til Arne i juli, bnr. 113 en fiskebåt til Buaodden i august og bnr. 116 en arbeidsbåt til Salmar Farming i september.

DEL