Laila Valdal gudmor for Superspeed1

Laila Valdal blir gudmor når Color Lines nye stolthet SuperSpeed 1 døpes i Kristiansand 12. mars. Laila Valdal er fra Nøtterøy og arbeider som konserndirektør i Color Line med ansvar for Color Line Transport AS.

– Når vi revolusjonerer en 109 år lang tradisjon med fergetrafikk mellom Kristiansand og Danmark gjennom SuperSpeed konseptet, er Laila Valdal selvskreven som gudmor, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line, og legger til; – Hun har vært med på idéunnfangelsen og vil, sammen med organisasjonen i Kristiansand, få hovedansvaret for den videre ferden til SuperSpeed konseptet.

Laila Valdal har gjort en rask karriere i Color Line. Hun begynte som administrasjonskoordinator i Scandi Line i 1993, senere salgssjef før hun i 1999 ble utnevnt til linjedirektør. I 2001 ble også Larvik – Frederikshavn linjen organisatorisk underlagt Laila Valdal og i 2007 ble hun utnevnt til konserndirektør med ansvar for transportdivisjonen i forbindelse med at Color Line etablerte to sentrale, operative driftsdivisjoner.

Color Line Transport AS, som ledes av Laila Valdal, har ansvaret for SuperSpeed fra henholdsvis Kristiansand og Larvik til Hirtshals, samt ruten Sandefjord – Strømstad. Både Color Line Danmark, Color Hotel Skagen og Color Line Cargo er en del av den nye transportdivisjonen. – Laila Valdal er en engasjert, målrettet og tydelig leder som er opptatt av sine medarbeidere og våre kunder. Derfor leder hun en svært viktig del av rederiet, og derfor er hun selvskreven som gudmor for SuperSpeed 1, sier konsernsjef Trond Kleivdal.

DEL