Kontrakt på levering av sju MOB-båter

MARE SAFETY AS er tildelt kontrakt på levering av sju MARE GTC 700, MOB- båter av oljeselskapet ConocoPhillips.

Mare Safety As har inngått kontrakt med ConocoPhillips om levering av sju Mare GTC 700,MOB-båter. Kontrakten inneholder i tillegg opsjoner på 3 båter til av samme type. Ordren er verdt nærmere kr 10 mill for Mare Safety AS.

ConocoPhillips er en av de største utenlandske operatørene på norsk sokkel. Selskapet har hovedkontor i Tananger, utenfor Stavanger, og sysselsetter rundt 1900 personer. Hovedvirksomheten er leting etter og utvinning av olje og gass.
MOB båtene fra MARE SAFETY skal innstallers på plattformer operert av ConocoPhillips i Nordsjøen.

Vi ser frem til et nært samarbeid med ConocoPhillips, og vi er stolte over at ConocoPhillips valgte Mare Safety for levering av nye mob- båter, sier Geir- Ove Molvær, produktsjef ved Mare Safety As. Kontrakten ble vunnet i sterk anbudskonkurranse med flere andre leverandører av mob- båter.
Mare Safety AS er stolte av å kunne møte offshore- markedets behov . Mare Safetys AS sine aluminiumsbåter, har alle den siste godkjenningen for løfte- arrangement som kreves for løfting med offshore- kraner (NORSOK R-002).

De sju båtene skal bygges ved Aakre Mekaniske AS på Haramsøya, og ved Safe Sea på Larsnes. De skal etter planen leveres i løpet av 2011.

Den første båten skal allerede leveres i slutten av januar , deretter en båt levert hver 4. uke. Slutt- testene vil bli utført ved Mare Safety As i Ulsteinvik. Mare Safety As skal også utføre opplæring av offshore-personell i bruk av MARE GTC 700 .