Kåret til beste cruiserederi for 13. gang

Ingdal mottar prisen for beste cruiserederi
Royal Caribbean er for 13. gang på rad stemt frem til ”beste cruiserederi” i reiselivsbransjens egen kåring, Grand Travel Award. – Vi er stolte og ydmyke over at reiselivsbransjen nok en gang ser på oss som det beste cruiserederiet i Norge, sier adm. direktør Roar Ingdal i Royal Caribbean.

Den årlige prisutdelingen Grand Travel Award gikk mandag kveld av stabelen på Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo. Kåringen forgår ved at en fagjury nominerer et antall bedrifter i ulike kategorier som reisebyråansatte deretter tildeler karakter på en skala fra én til seks. NCL og MSC var nominert i kategorien ”beste cruiserederi” i tillegg til Royal Caribbean.

– Det å ha blitt stemt frem til førsteplass 13 år på rad viser at vi hele tiden står på for å videreutvikle produktet, og at dette blir satt pris på av både gjestene og bransjens egne. Vi setter stor pris på anerkjennelsen, og vi vil fortsette å jobbe hardt for å ha det beste tilbudet på markedet, sier Ingdal.

Ingdal berømmer reisebyråene for et godt samarbeid i 2007 og gir reiselivsbransjen mye av æren for at cruise har blitt en bestselger i løpet av de siste par årene.

– Interessen for å feriere på cruise med Royal Caribbean øker kraftig fra år til år i Norge. Det skyldes blant annet et stadig bedre tilbud i form av større og mer familievennlige skip, attraktive destinasjoner, rimeligere priser og all inclusive-konseptet. Dette har reisebyråer over hele landet vært veldig dyktige til å formidle til sine kunder, sier Ingdal.

DEL