I&M åpner tråler for besøk

Konsernsjef i HAVFISK, Olav Holst Dyrnes, ønsker velkommen på broen om bord Gadus Neptun.
Konsernsjef i HAVFISK, Olav Holst Dyrnes, ønsker velkommen på broen om bord Gadus Neptun.

I&M Kommunikasjon tar allmennheten med om bord i den nyeste tråleren fra HAVFISK.

Kunne du tenke deg en tur om bord i en av verdens mest avanserte trålere? Nå har du sjansen. Reklame- og PR-byrået I&M Kommunikasjon lanserer en helt ny virtuell verden som lar deg utforske nye steder, selv om du sitter i godstolen.

– InVisual™ lar hvem som helst navigere seg gjennom et område og få informasjon servert på en måte vi ikke har sett før, og nå er tråleren Gadus Neptun fra HAVFISK klar for å ta imot besøk. Dette har vi gledet oss til!, forteller daglig leder i I&M, Per Helge Devold med et smil.

Nært på nøtene

Den interaktive løsningen kombinerer 360o bilder med fullintegrert video, animasjoner, 3D og lyd på en måte som gjør at en nærmest får opplevelsen av å være tilstede selv. På Gadus Neptun kan en blant annet vandre rundt på broen, forflytte seg opp og ned trapper, besøke lugarene, nyte utsikten fra dekk, eller til og med sjekke fiskenøtene og lignende utstyr på kloss hold. HR og HSEQ direktør i HAVFISK, Erik Kartevoll ser frem til å få dele opplevelsen av Gadus Neptun med flere.

– Dette er en løsning som kan brukes til opplæring og HMS-arbeid, samt til rekruttering. Vi har forventinger til at InVisual™-løsningen skal forenkle og forbedre dette arbeidet, og det blir spennende å se hvordan løsningen fungerer i praksis, sier Kartevoll.

Flere rundturer i vente

InVisual™-løsningen er ment å brukes på alt fra båter og fabrikker, til show-rooms, museer og butikker. Rundturen om bord Gadus Neptun ser ut til å ha startet en gryende interesse for mulighetene løsningen byr på.

– Fleksibiliteten er svært stor, og det er nærmest bare fantasien som setter begrensningene. Nå ser vi at stadig flere får øynene opp for mulighetene med InVisual™, og jeg gleder med til å få vist frem enda flere spennende prosjekter i tiden som kommer, forteller Per Helge Devold.

Bli med om bord

Les mer om InVisual™, og bli med om bord på Gadus Neptun på http://invisual.no/havfisk/.