Harald Victor Hove skal styre skuta i Maritime Bergen

Til høsten tar Harald Victor Hove over etter Anne-Kristine Øen som daglig leder i Maritime Bergen. Foto: Maritime Bergen

– Jeg ser at dette blir et spennende område å jobbe i, og jeg er glad for at jeg har fått styrets tillit til å få bære fakkelen videre, sier Harald Victor Hove (34) til skipsrevyen.no. Hove overtar roret etter Anne-Kristine Øen, som daglig leder i Maritime Bergen.

Hove som har lang erfaring fra politikk og myndighetskontakt uttaler til skipsrevyen.no at det er med ærbødighet han tar over roret etter Anne-Kristine Øen som har ledet Maritime Bergen siden 2014.

– Hun har fått til mye på den korte tiden hun har vært der, det er også noe å bygge videre på. Jeg tror at vi nå er i startgropen for å gjøre Maritime Bergen til en langt mer sentral aktør i utviklingen av Havbyen Bergen, som er et innarbeidet og godt utgangspunkt for videre satsing innen de maritime næringene, sier Hove til skipsrevyen.no.

Han legger til at han synes dette er et svært spennende fagområde å jobbe i, og han er glad for at jeg har fått styrets tillit til å få bære fakkelen videre sammen med dyktige medarbeidere som skal hjelpe ham på veien. Hove ser frem til 1. september og første arbeidsdag i ny jobb.

Styret i Maritime Bergen er svært tilfreds med å ha fått på plass en kompetent og kunnskapsrik mann som etterfølger til Øen. Anne-Kristine Øen (49) slutter i stillingen som daglig leder for å bli administrerende direktør i Salmon Group.

– Maritime Bergen har i løpet av de siste årene løftet seg både innen synlighet, myndighetskontakt og kompetansebygging. Med Harald Victor Hove har vi sikret oss en daglig leder som kan ta vare på og videreføre momentet som er etablert. Det er godt kjent for de fleste at Hove har tung erfaring fra politikk og myndighetskontakt. I tillegg har han prosjekterfaring og god kunnskap om transportsektoren, sier styreleder Nils Aadland i en pressemelding.