Høy aktivitet ved Vestnes Ocean

Illustrasjonsfoto. (foto: Vestnes Ocean )
Vestnes Ocean har inngått kontrakt med Grieg Shipping for levering av møbler og innredning til ti nye L-klasse fartøyer under bygging i Sør-Korea. I tillegg skal selskapet ha leveranser til kabelleggingsfartøyet “Deep Energy” som er på vei til STX Norway Florø, samt til to nybygg ved Ulstein Verft.

– Dette er en gledelig dag for oss, sier salgs- og markedsføringsdirektør ved Vestnes Ocean, Lone M. Bareksten, i forbindelse med Grieg-kontrakten. – Vi har tidligere levert møbler til fire fartøyer av K-klassen som Grieg fikk bygget i Korea i 2008 og 2009. Dette er et tydelig tegn på at Grieg er fornøyd med oss som leverandør av marine møbler til skipsindustrien.
Senior innkjøper ved Grieg Shipping sier: – Grieg Shipping har benyttet Vestnes Ocean på tidligere prosjekter og er svært fornøyd med både service og ettersalg.
Leveransen består av møbler, gardiner, treimitert dørk og lamper. Leveransene gjennomføres i 2012 og 2013.
Vestnes Ocean har også inngått kontrakt for innredningen av “Deep Energy” som er på vei fra Kina i disse dager. Fartøyet har innredning for 140 personer. Vestnes Ocean begynner på oppdraget i slutten av oktober og vil være ferdig i juli 2012.
Den tredje kontrakten Vestnes Ocean har inngått den siste tiden er med Ulstein Verft for byggenummer 291 og 294. Dette er forsyningsfartøyer Ulstein bygger for egen regning. Møblene vil bli produsert ved Vestnes FMT i Frei.