Frydenbø Power etablerer seg i Bergen

Thomas Bendiksen Dahlberg ved Bergenskontoret.
Frydenbø Power etablerer salgs- og servicekontor i Bergen for å styrke tilbudet til kunder i det maritime miljøet på Vestlandet.

Frydenbø Power er et datterselskap i konsernet Frydenbø Industri, og er en av Norges fremste salgs- og serviceleverandører innen dieselmotorer, propellerutstyr, turboladere, brennstoffutstyr, måleutstyr og strømaggregater. I dag har selskapet 48 ansatte lokalisert på Skedsmokorset utenfor Oslo med kunder over hele Norge. Nå satser de sterkere med lokal tilstedeværelse på Vestlandet.
Thomas Bendiksen Dahlberg er første ansatte med fast tilhørighet på kontoret i Bergen. Han har spesialisert seg på de produktene og servicetjenester Frydenbø Power leverer til kunder i det maritime miljøet. – I Frydenbø Power representer jeg primært en salgs- og servicefunksjon i forhold til overhaling av brennstoffutstyr, salg av måleteknisk utstyr, og NOx-målinger, forteller Dahlberg.
– Vi fører også et stort antall med deler og byttekomponenter på vårt sentrallager. Dette gir oss korte reparasjons- og leveringstider. Verkstedet er sertifisert og godkjent serviceverksted for blant annet Bosch brennstoffutstyr, LEMAG produkter og KBB turboladere, sier Dahlberg.
Adm.dir. Petter Hesstvedt begrunner opprettelsen av et eget salgskontor i Bergen på følgende måte: – Mye av rederivirksomheten i Norge ligger på Vestlandskysten. Frydenbø Power vil dermed kunne komme enda tettere på kundene ved å være en lokal aktør og få til en tettere kundeoppfølging. En annen målsetting er å få et nærmere samarbeid med og få utnyttet synergien med resten av selskapene innen Frydenbø Industri konsernet, blant annet Frydenbø Marine Services, Frydenbø SABB Motor og Brødrene Larsen AS, og den service vi nå kan gi kundene.

DEL