Første av fem nye Celebrity–skip ferdigstilt

I går bokstavelig talt smøg Celebrity Solstice seg ut fra verftet i Tyskland. – Både vi og markedet har imøtesett Celebrity Solstice lenge. Endelig er rederiets nye stolthet klar til å gi våre gjester en unik opplevelse, sier markedsjef Ellen Stebekk i RCCL.

– Det var en gledelig begivenhet for Celebrity Cruises da skipet i går forlot skipet Meyer Werft i Tyskland. Celebrity Solstice er en meget god manifestering av hva varemerket Celebrity står for. Om bord vil de inntil 3000 gjestene bli møtt med tilbud og fasiliteter som setter nye standarder. Samtidig vil de bli ivaretatt av et mannskap som gir gjestene den samme strålende servicen som er gjennomgående for hele Celebrity flåten, sier Stebekk.

Blant Celebrity Solstice mange unike attraksjoner finner vi:
▪ Bransjens første ”Lawn Club”, et frodig rekreasjonsområde med over 2000m2 ekte gressplen på toppdekket.
▪ En helt ny losjikategori kalt ”AquaClass” – som gir et spa-opphold til havs som konkurrerer med de beste landbaserte tilbudene.
▪ 10 unike restauranter. Utvalget inkluderer to-plans restauranten ”Grans Epernay” med sitt ruvende vintårn, fire eksklusive spesialitetsrestauranter og flere andre stilfulle, men uformelle spisesteder.
▪”Hot Glass Show”, ekte glassblåsning presentert i samarbeid med The Corning Museum of Glass.
▪ Et moderne teater, med tre tidsriktige forestillinger spesielt designet for Celebrity med Poet Theatricals.

Celebrity Solstice vil ha hjemmehavn i Eemshaven i Nederland fra 29. september til 24. oktober. Da legger hun ut fra Eemshaven på et transatlantisk seilas med ankomst i Fort Lauderdale tidlig i november. Skipet døpes under en formell seremoni den 14. november, før jomfrusesongen begynner 23. november med en rekke ukeslange cruise i Øst-Kariben. Seilingene går fra Fort Lauderdale med stopp på San Juan, St. Maarten, St. Kitts, og Tortola. I begynnelsen av våren 2009 vil Celebrity Solstice presentere en serie med romantiske 10 og 11 netters cruise i Middelhavet med utgangspunkt fra Roma.

DEL