Cruise-gigant satser på Kina

Cruiseskip med hjemmehavn i Kina, suksess garantert.

Norwegian Cruise Line vil introdusere det første spesialbygde skipet tilpasset det kinesiske markedet i 2017, annonserte Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. CEO Frank Del Rio i dag under CruiseWorld China-toppmøtet i Shanghai.

Det nye skipet er for tiden under bygging, og er designet spesielt for det kinesiske markedet, med lugaralternativer, matservering og opplevelser om bord som imøtekommer de unike feriepreferansene til kinesiske gjester.

Breakaway Pluss-klassen

Det nye skipet vil være det andre i Norwegian Cruise Line sitt Breakaway pluss-klasse, og skilter med rederiets unike cruisestil, kjent som Freestyle Cruising. Norwegian Cruise Line er anerkjent som en ledende innovatør i cruiseindustrien.

Norwegian Cruise Line sitt nye skip vil ikke bare tilby den høyeste graden av spesialbygd tilpasning, det vil også helt klart være det mest innovative skipet som noen sinne har blitt bygd utelukkende for det kinesiske markedet. Dette nye Breakaway pluss-klasse fartøyet har plass til 4 200 gjester, og vil gi samme følelse av frihet og fleksibilitet som tilbys på alle Norwegian Cruise Line-skip, men med opplevelser og fasiliteter som er spesielt utformet med tanke på kinesiske gjester.

For å gi bedre støtte til rederiets ekspansjonsinnsats i Kina, har Norwegian Cruise Line Holdings åpnet kontorer i Beijing (Guomao CBD) og Hongkong (Quarry Bay), og åpner i dag sitt Shanghai-kontor i Xintiandi. Disse Kina-baserte kontorene støtter alle de tre merkene i selskapets portefølje – Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises og Regent Seven Seas Cruises, som spenner den øvre enden av cruisekategoriene modern, premium og luxury, og er relevante for alle deler og faser i livssyklusen til kinesiske forbrukere.

Det nye skipet vil leveres våren 2017. Norwegian vil få levert rederiets første Breakaway pluss-klasse skip, Norwegian Escape, i neste uke – den 22. oktober. Ytterligere to skip i klassen er bestilt for levering i 2018 og 2019.