Consilium ekspanderer offshore-satsningen

Dir. Trygve Andersen i Consilium Norway AS ser frem til å åpne kontor i oljehovedstaden Stavanger. Foto: Skipsrevyen

Consilium åpner kontor i Norges ”oljehovedstad”, Stavanger, for salg og markedsføring av brannalarm til offshore-industrien i Norge. Samtidig lanserer man et nyutviklet brannalarm system ifølge SIL2-standard spesielt designet for offshore-applikasjoner.

Det er som et ledd i satsingen på brannalarm til offshoreindustrien at Consilium etablerer Stavanger-kontoret. Byen er hovedsetet for oljeindustrien i Norge og Nordsjøen, og nærheten til kundene gjør byen til et naturlig valg for Consilium. Etableringen kommer innledningsvis til å støttes både fra Consiliums kontor i Oslo og fra Göteborg. I takt med at virksomheten i Stavanger utvikles, er tanken at kontoret skal forstå salg, prosjektering, service og support.

– Vi ser offshoreindustrien som et interessant marked for Consilium å utvikle seg videre i. Tross den midlertidige nedgangen innen nettopp offshoreindustrien, ser vi at våre fleksible og skalerbare løsninger kan skape merverdi for operatørene. Det er direktør for Consilium Norway AS, Trygve Andersen, som forteller dette til www.skipsrevyen.no.

Selskapet har gjennom flere år utviklet ett nytt brannalarm system, CFD 5000, spesielt tilpasset offshore-applikasjoner som oljeplattformer, raffinerier og flytende produksjonsenheter. Du kan lese mer om denne satsingen i Skipsrevyen nr. 7/2015.