Color Line best i europeisk sikkerhetsrangering

Torsdag 24.juli lanserte ADAC Safety Test of RoRo Passenger Ferries testresultater for 2014, og Color Line topper listen med cruiseskipet Color Magic.

Den uavhengige sikkerhetstesten gjennomføres årlig av ADAC, Europas største automobilforbund i samarbeid med 17 andre partnere. Totalt 18 skip ble testet i år. Testpanelet bak 2014 ADAC Ferry Test, begrunner topplasseringen til cruiseskipet Color Magic med at ”dette vedlikeholdte cruiseskipet inneholder førsteklasses sikkerhet, livredding og brannsikkerhet. Det var ett av få skip i testen som tilbyr passasjerene grundig sikkerhetsinformasjon, både i brosjyrer, ved innsjekk og om bord via PA systemet. Et godt trent mannskap demonstrerte en rask og profesjonell sikkerhetsøvelse med raske livredningsbåter.”

– Å bli kåret til Europas mest sikre ferge er en honnør til det sikkerhetsarbeidet Color Line gjør og er viktig ikke minst for å være attraktiv i det tyske reiselivsmarkedet, sier Helge Otto Mathisen, Konserndirektør Kommunikasjon og Samfunnskontakt i Color Line.

DEL