Gå til innhold
Annonse

Verftskonferansen 2018

Konferansens tema skal være ferskvare, men allerede nå vet vi hva noen av hovedtemaene vil være. Vi vil blant annet diskutere markedsutviklingen, med spesielt fokus på cruisemarkedet.

"Det grønne skiftet" er over oss, IMO har vedtatt strengere krav, og media melder om et press for å rense luften i fjordene våre. Her må det et samspill til mellom myndigheter, miljøorganisasjoner og næringen. Vi ønsker at Norge skal ta en ledende rolle i det maritime miljøarbeidet, men vi er også opptatt av at denne rollen skal gi oss ny industri og nye arbeidsplasser. Det bil kreve en satsing på forskning og utvikling, og vi vil se på hva staten kan bidra med.

Ordre på cruiseskip utgjør nå mesteparten av volumet til bygging ved norske verft, en endring i ordremassen som har skjedd på to år. På Verftskonferansen får vi ledende aktører til å diskutere hvor lenge denne boomen vil vare, og hvilke utfordringer en vil se.

Konferansier
Årets konferansier er Sunniva Rose, kjernefysikeren, rosabloggeren og småbarnsmoren som ønsker å sette fordommene våre på prøve.

https://www.norskindustri.no/kurs-og-arrangementer/arrangement/verftskonferansen-2018/

Sted
Scandic Parken, Ålesund
Startdato
06.11.2018
Sluttdato
07.11.2018
Annonse