Gå til innhold
Annonse

Sikker fisker 2019

Sikker fisker 2019 går av stabelen i Ålesund 6. - 7. mai.

Konferansen arrangeres annet hvert år og dette er den tredje i rekken.  

Her møtes yrkesfiskere, offentlige aktører, interesseorganisasjoner, forskere og næringen for øvrig til dialog, erfaringsutveksling og idémyldring.
 Sjøfartsdirektør Olav Akselsen i samtale med Kjell Ingebrigtsen, leder i Norges fiskarlag, under Sikker fisker konferansen i Svolvær 2015.


Tid og sted
6. og 7. mai på Scandic Parken hotell i Ålesund
Konferansen starter kl. 10 den 6. mai og slutter ca. kl. 14 tirsdag 7. mai.

Tema
Aktuelle tema som stabilitet, design for sikkerhet, tretthet hos fiskere, øvelse og redning, er blant temaene som blir berørt.

"Sliter du med å navigere deg i jungelen av paragrafer og synes du av og til HMS arbeidet er et ork?" Få med deg Geir Styves foredrag om paragraffri HMS!

Det blir rom for spørsmål og diskusjon. Her kan du ytre dine meninger og få svar på det du lurer på.

Pris
Konferansen er gratis for yrkesfiskere, og inkluderer konferanseavgift og alle måltider på Scandic Parken hotell i Ålesund. 

Andre interesserte, som ikke er yrkesfiskere er selvfølgelig velkommen til å delta. Konferanseavgiften er da kr. 2.500,- 

Overnatting
Vi får konferansepris på hotellovernatting, og dersom du melder deg på før 15. april, får du overnatting til en rimelig pris: 1.000,- for enkeltrom m/frokost. Ønsker du å ha med deg ledsager, tar hotellet kr. 300 i tillegg pr. natt. Bruk bookingkode 4679 6464 ved kontakt med hotellet.

Spørsmål
For spørsmål om konferansen, kontakt Hilde Stange, 90709057 eller send en e-post.

Sted
Ålesund
Startdato
06.05.2019
Sluttdato
07.05.2019
Annonse