Gå til innhold
Annonse

NHH SHIPPINGKONFERANSEN LEADERSHIP 2019

Velkommen til Shippingkonferansen 2019 – LeaderShip

NHH inviterer, i samarbeid med Maritime Bergen, Bergens Rederiforening, WISTA og Youngship, til årets Shippingkonferanse LeaderShip 2019.
 
 
Enten det er antall dødvekttonn eller skip, er Bergen Norges shippinghovedstad. Likefult er norsk maritim næring en global aktør underlagt internasjonale spilleregler – regler som nå er i endring på flere områder.
Global handelspolitikk mellom tungvektere som USA og Kina er i spill, og hva betyr egentlig Brexit for norske interesser?
Mer gods skal transporteres til havs, men utslippene fra verdens 70.000 skip skal halveres mot 2050 – hvordan får vi dette til? Med internasjonal konkurranse og endrede spilleregler for shipping spør vi hvordan Bergen som Norges industrielle shippinghovedstad kan ta nye posisjoner i møte med endrede forretningsmodeller, utfordrere og ny teknologi.
I Norge har maritim næring alltid båret ledertrøyen som en verdensledende havnasjon – og 24. april viser vi lederskap igjen i møte med et hav av muligheter.
 
Du møter
Til konferansen kommer bl.a. Thina Saltvedt (analytiker i sustainable finance fra Nordea), Dyveke Buanes (distriktsredaktør i NRK Hordaland), Harald Solberg (administrerende direktør i Norges Rederiforbund) og Sigvald Sveinbjørnsson (sjefsredaktør og daglig leder i Bergensavisen), Øystein Thøgersen (rektor og professor, Norges Handelshøyskole), i tillegg til mange, mange flere.

Sted
Bergen, Grand Hotel Terminus
Startdato
24.04.2019
Sluttdato
24.04.2019
Tid

08:30 - 17:00

Annonse