Gå til innhold

Hurtigbåtkonferansen 2021

Velkommen til Hurtigbåtkonferansen 23. – 24. september 2021.

Påmelding: Gå til https://hrf.no/hurtigbatkonferansen/ og scroll ned.

 

Konferansearrangementet starter med lunch på hotellet torsdag kl. 12:00. Selve fagkonferansen åpnes med velkomst kl. 13:00, og varer ut til ca. kl. 18:00. Konferansemiddag med lett underholdning begynner kl. 20:00 og avsluttes noe senere. Etter frokost fredag er første innslag på fagprogrammet planlagt til kl. 08:30 og det hele avsluttes med felles lunch fredag kl. 12:30.

Når konferansen avsluttes, åpner vi Årsmøte-arrangementet (for de som skal være med på det). Se info om opplegget her: https://hrf.no/uncategorized/hrf-arsmote-2021/

Hurtigbåtkonferansen har etablert seg som en viktig arena for utveksling av erfaringer, ideer og løsninger for fremtiden. Normalt samler konferansen årlig 140-150 deltakere, alt fra politikere, fylkeskommuner, kollektivselskap til forskning- og utviklingsmiljø, rederi, mannskap, verft og underleverandører. I 2020 måtte vi, som alle andre, avlyse pga Covid-19. Gjennom siste vinteren og våren har vi gjennomført mange mindre, men gode Teams-konferanser der leverandører har fått belyst utfordringene og presentert sine bærekraftige løsninger for fremtiden. Det er ingen tvil om at digitale konferanser er knallbra alternativ for raske og kostnadseffektive treff. Det har vært et fantastisk verktøy nå i pandemi-tiden, men det erstatter ikke alt. Folk er nå veldig klar til å igjen kunne møtes fysisk for den ekte prat. Det er definitivt lysning i tunnelen og tilbakeføring til normaltilstand ledes frem stegvis og kontrollert. Om ikke håndtrykk og klem er helt på plass, så tilsier planer og prognoser at konferanser som denne skal kunne gjennomføres både trygt og hyggelig i slutten av september!

Årets Hurtigbåtkonferanse vil hovedsakelig handle om miljø & klima, lav- & null-utslipp og bærekraftige løsninger. Det er en spennende tid med mye utvikling, og det bygges opp store forventninger til den fremtidige hurtigbåt. Vi vil selvsagt få presentert nye og gode tekniske løsninger, men vi skal også utfordre på politikk, rammevilkår, økonomi, virkemiddelapparatet, beredskap, sikkerhet, etc. Mange er bekymret for konsekvensene og prislappen; Det må følge penger med på skiftet!

Vel Møtt!

Sted
Bergen, Quality Hotel Edvard Grieg
Startdato
23.09.2021
Sluttdato
24.09.2021
Tid

Konferansearrangementet starter med lunch på hotellet torsdag kl. 12:00. Selve fagkonferansen åpnes med velkomst kl. 13:00, og varer ut til ca. kl. 18:00. Det hele avsluttes med felles lunch fredag kl. 12:30.