Gå til innhold
Annonse

Avanserte Fartøyer 2018

Konferansen arrangeres i år for 15. gang.

 

 

Denne gangen er stedet Ulsteinvik, hvor vi bor på et hotell midt mellom flere verft, propell leverandør og en skog av underleverandører og brukere.

Konferansen i år ser enda lenger fremover, hvor autonome fartøy, fjernstyring, menneskelige aspekt, hydrogen og CO2 reduksjon er sentrale tema. Denne konferansen gir innsikt i tema som angår fremtidens maritime operasjoner og drift.

Årets hovedtema:
From automatic to autonomous
Hydrogen som drivstoff
Bedriftsbesøk på Ulstein Verft
Fremtidens maritime arbeidsplass
Maritime operasjoner

Her er noen kommentarer fra evalueringen av fjorårets konferanse:
Fin blanding av tema på foredragene. Jevnt over godt innhold/presentasjon. Flott arrangement. Interessante og relevante tema. God spredning på foredragsholdere.

Veldig bra arena for å treffe andre aktørar i næringa, potensielle kundar, samarbeidspartnarar og ikkje minst myndigheiter og instansar for påvirkning for å få inn ny teknologi i samfunnet.

Dette er mitt første år som deltaker på konferansen og jeg syns dette var veldig bra. Veldig aktuelle tema, interessante foredrag og gode foredragsholdere. Kommer gjerne tilbake!

Godt komponert konferanse med mange interessante foredrag. Den beste utgaven av Avanserte Fartøyer som jeg har deltatt på så langt!

Bra agenda bra foredrag Bra venue

 

Sted
Quality Hotel Ulsteinvik Sjøgata 10 6065 Ulsteinvik
Startdato
21.11.2018
Sluttdato
22.11.2018
Annonse