Bodøs nye stolthet MS Kvannøy seiler med lokalt utstyr ombord

MS Kvannøy. Foto Rapp Marine

Det 77 meter lange flaggskipet er utstyrt med topp moderne dekksmaskineri fra Rapp Marine. – Vi takker rederiet Hansen Dahl Fiskeri for tilliten de har vist oss ved å velge oss som leverandør til Bodøs største fiskebåt, sier Helge Vatnehol, daglig leder ved Rapp Marine.

– Når vi vet hvilke krav som er blitt stilt til alt ombord, er det med stolthet vi kan se bort på MS Kvannøy her i Bodø og vite at vi har designet, produsert og levert det utstyret som kanskje aller mest skal bidra til en god inntjening på denne praktbåten, sier en stolt daglig leder for Rapp Marine.

Dekksmaskineriet er valgt fra øverste hylle med hensyn til design og brukerbetjening. – For oss er utstyret fra Rapp Marine både velkjent og effektiv, sier Birger Dahl som er skipper på Kvannøy. – Dessuten drar vi nytte av det gode samarbeidet Rapp Marine har med Triplex som er leverandør av blant annet kraner om bord. Til sammen gir de en pakke av komplett dekkmaskineri til båten, tilføyer Birger Dahl Jr.

Første testing utført

Den nye kombinerte snurperen og tråleren hadde sin prøvetur tidligere i denne uka. Her ble utstyret testet for første gang. Både rederi og prosjektleder ved Rapp Marine, Hallgeir Domås er fornøyde med resultatet, noen små justeringer så er alt på plass. -Det er med tilfredsstillelse vi konstaterer at resultatet er blitt svært bra, godt hjulpet av et utmerket samarbeid med båtbygger Karstensens Skibsværft i Skagen, Danmark, sier de.

Skipper om bord, Birger Dahl Jr., sier at det ikke uten grunn Rapp Marine har vært trofast leverandør gjennom mange år. – Vi stiller store krav til utstyret om bord og store krav til service. Vi kan stole på at vi har Rapp Marine på plass når vi trenger de, avslutter en meget fornøyd skipper.

– Denne stoltheten vil være en ekstra drivkraft til å yte den beste service, når det måtte trenges, i mange år fremover, uttrykker Helge Vatnehol, daglig leder i Rapp Marine.