Bergen Group Dreggen AS har inngått tre nye avtaler med Aker MH AS

Illustrasjonsfoto
Bergen Group har gjennom sitt datterselskap Bergen Group Dreggen AS inngått tre nye avtaler med Aker MH AS om levering av kraner for borefartøy.Total ordreverdi er NOK 50 millioner.

– Den ene avtalen er for kraner som skal monteres ombord på en borerigg som bygges på DSME i Korea for Grupo R. Denne kontrakten har en verdi på 20 millioner kroner og kranene skal leveres i mars 2010.

– Den andre avtalen er for kraner som skal monteres om bord på et boreskip som bygges på DSME i Korea for Petroserv. Denne kontrakten har en verdi på 15 millioner kroner og kranene skal leveres i april 2010.

– Den tredje avtalen er for kraner som skal monteres om bord på et boreskip som også bygges på DSME i Korea for TMT. Denne kontrakten har en verdi på 15 millioner kroner og disse kranene skal leveres i mai 2010

Bergen Group Dreggen inngår i gruppens Teknologidivisjon, som organiserer en rekke selskaper som leverer nøkkelelementer til skipsbygging og offshoresektoren. Bergen Group har valgt å kjøpe opp gode teknologileverandører for å redusere risiko og øke egen andel av verdiskapningen på disse områdene. – Disse avtalene illustrerer nok en gang hvordan denne strategien styrker vår posisjon som leverandør til offshoresektoren, sier konsernsjef Pål Engebretsen.

DEL